Hälsomässa

På lördag kl: 10.00 öppnar hälsomässan som pågår under både lördag och söndag på Cozmoz i Borlänge.

Vi på hälsoguiden kommer att ha ett bord där båda dagarna och på lördag kl: 11.00 kommer vi även att hålla ett föredrag - "Tips för ett hälsosammare liv". Hos oss har du även chans att mäta ditt blodtryck, få ett kostnadsfritt introduktionssamtal och vi lottar även ut en hälsorådgivning.

Varmt välkomna!!!

Viktminskning i grupp

Nu startar vi på Hälsoguiden viktminskning i grupp. En stor fördel då alla deltagare peppar och hjälper varandra. Kursen innehåller hälsotester, föreläsningar, kostregistrering och träning.

Läs mer på hemsidan ----> www.haloguiden.org



Kväll med gratis rådgivning

Jag är precis hemkommen efter en fullspäckad kursvecka i Stockholm där jag går Paulúns fördjupningskurs för kostrådgivare. Mycket lärorikt och fantastiskt roligt!

På måndag kväll kl: 18-21 har ni möjlighet att få ta del av mina nya och gamla kunskaper genom en gratis rådgivning. Under kvällen erbjuder vi på Hälsoguiden även 15% rabatt på alla bokningar som görs under kvällen.

Varmt välkommen!

Radio

Idag var Maria med på Radio Dalarna och berättade för programledarna och alla lyssnare om Hälsoguiden och en bra livsstil. Dalfolket fick lyssna till mycket kloka ord från henne.

Maria Östlund



Tyvärr kunde jag inte vara med själv eftersom jag är i Stockholm på kostrådgivarutbildning. Gör som jag och lyssna på programmet i efterhand om ni missade det. Klicka HÄR så kommer du direkt till webradion.

Recept kommer

Inom kort kommer här att finnas recept på mat som är både god och näringsrik. Det kommer att vara blandade recept - både matlagning och bakning.

Har du ett härligt recept - hör gärna av dig så kan vi lägga ut receptet här på bloggen så fler får ta del av det!

Ha en skön söndag!



Tjejkvällen avklarad

Det var lite stressigt inför Tjejkvällen och i samma stund som de första tjejerna kom steg en reporter och en fotograf från Borlänge tidning in för att ta lite bilder och prata med oss.

Vi hade en sockerutställning på vårt bord och flera blev överaskade över det höga sockerinnehållet i livsmedel som marknadsförs som hälsosamma.

I det stora hela var det en lyckad kväll, tycker vi och hoppas att tjejerna också tyckte det.
Vi ser fram emot fler tjejkvällar!


RSS 2.0