Hälsoguiden på radio

Idag blev Maria uppringd av Sofia Rågenklint från radio Dalarna som ville att vi skulle vara med i Centralen nästa måndag och prata om hälsa. Tyvärr är jag i Stockholm på utbildning så Maria får åka dit själv men det kommer hon klara galant.


Balk/Centralen


Lyssna på Radio Dalarna måndag 5 oktober mellan kl: 09.00 & 12.00!

 


Hälsomässa

Den 31 oktober och 1 november är det Hälsomässa på Cozmoz i Borlänge och då kommer vi på Hälsoguiden hyra ett bord och även ha ett föredrag. Vet ännu inte vilken av dagarna men återkommer med det.


Böcker till försäljning

Nu finns det böcker till försäljning på Hälsoguiden. Det är 3st böcker skrivna av Tommy Svensson som undersökt och föreläst om tillsatser i vår mat under många år.
Böckerna kostar 80:-/st, 2 för 150:- eller 3 för 210:-.

Handbok för den kräsne konsumenten är boken som kan hjälpa dig till ett friskare liv genom att undvika tillsatser i maten. Boken tar upp alla tveksamma tillsatser och vilka problem de kan orsaka.


Handbok om vitaminer är en lättförståelig bok om vitaminer och mineralämnen samt andra viktiga ämnen vår kropp behöver. En riktigt bra bok som vägleder dig till en varierad näringsrik kost.


Handbok vid graviditet och amning är till stor hjälp när du väntar barn och undrar vad du bör äta eller avstå ifrån. Boken går igenom vilka tillsatser som kan påverka barnets framtida liv genom att mamman får i sig dessa tillsatser genom maten. En bra bok även om du inte väntar barn eller ammar.

Tjejkväll!


Varmt välkommen på TJEJKVÄLL onsdag 30/9 kl 18.00 på Hälsoguiden och Salong YoUniC.
Under kvällen har du chansen att få individuella hälsoråd, mäta ditt blodtryck och ta del av kvällens specialerbjudanden. Du får även stylingtips och råd om hur du lägger en snygg make up.

Tid: KL: 18.00-21.00
Plats: Hälsoguiden och Salong YoUniC, Vattugatan 9 Borlänge
Pris: 100:-

Anmälan görs på Salong YoUniC. Begränsat antal platser. Först till kvarn!


Hälsoguidens blogg

Nu finns det även en blogg att följa för Hälsoguidens kunder och alla andra intresserade. Här kommer det att finnas tips och råd för en hälsosammare livsstil.

Hälsningar,

Sofia
Hälsopedagog & massör

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0